با حضور استادان و صاحبنظران علوم ارتباطات و رسانه؛

مسائل نظام رسانه‌ای ایران بررسی می‌شود

همراه با یادمان زنده‌یاد دکتر سیدوحید عقیلی
مسائل نظام رسانه‌ای ایران بررسی می‌شود

رویداد مسائل نظام رسانه‌ای ایران با حضور استادان و صاحبنظران علوم ارتباطات و رسانه، دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در تالار شهید آوینی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این رویداد، ضمن ارائه گزارش پیش‌رویدادهای دانشکده‌های علوم ارتباطات، به بررسی مسائل نظام رسانه‌ای ایران پرداخته خواهد شد.

باقر ساروخانی (عضو هیأت علمی دانشگاه سوره)، عباس اسدی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، علیرضا دهقان نیری (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)، محمد سلطانی‌فر (عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات)، لیلا وصالی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، سیدرضا نقیب‌السادات (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدرضا رسولی (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)، یوسف خجیر (عضو هیأت علمی دانشگاه سوره)، باقر انصاری (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، قدسی بیات (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدرضا برزویی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع)، اسماعیل صابر (عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین ع) و حسین ظفری (عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین ع) سخنرانی خواهند کرد.

در این رویداد، یاد و خاطره استاد علوم ارتباطات، زنده‌یاد سیدوحید عقیلی با حضور همکاران، شاگردان و خانواده ایشان گرامی داشته خواهد شد.

در این رویداد همچنین از سه کتاب جدید پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با عناوین «سواد رسانه‌ای؛ کلیدهایی برای تفسیر پیام‌های رسانه‌ای»، «سوادهای رسانه‌ای؛ مقدمه‌ای انتقادی» و «بلاغت دیجیتال؛ نظریه، روش و کاربرد» با حضور مترجمان این آثار رونمایی خواهد شد.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره 9 مراجعه کنند.

این برنامه به صورت زنده از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: