با حکم رئیس پژوهشگاه؛

سرپرست پژوهشکده هنر منصوب شد

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در حکمی طیبه عزت‌اللهی‌نژاد را به سرپرستی پژوهشکده هنر پژوهشگاه منصوب کرد.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، قاسم زائری، رئیس پژوهشگاه در حکمی طیبه عزت‌اللهی‌نژاد را به سرپرستی پژوهشکده هنر پژوهشگاه منصوب کرد. انجام منظم امور اداری و پژوهشی پژوهشکده هنر و تنظیم گزارش‌های رصدی-سیاستی در حوزه هنر  از موارد موردانتظار در حکم سرپرست جدید پژوهشکده هنر است.

عزت‌اللهی‌نژاد، دانش‌آموخته دکتری پژوهش هنر از دانشگاه الزهرا و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است.

«خودتزیینی زنان ترکمن، درآمدی بر انسان‌شناسی  زیبایی‌شناسی» و «اسطوره‌شناسی؛ مروری بر جهان اساطیری»، قابلیت‌های هنرهای سنتی در مدیریت فرهنگی جامعه در دوران معاصر، زیبایی‌شناسی بومی در عکس‌های کودکان دوره قاجار(براساس کتاب عکس‌های کودکی)، زن در فرهنگ ترکمنی، آوای هالی، عاملیت قالی در روستای دویدوخ و انسان‌شناسی زیبایی‌شناسی پوشش زنان کورد(بانه) برخی از کتاب‌ها و مقالات عزت‌اللهی‌نژاد است.