فراخوان یادنامه استاد فقید سیدوحید عقیلی

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از استادان، دانشجویان، همکاران، پژوهشگران و علاقه‌مندان زنده‌یاد دکتر سیدوحید عقیلی، دعوت می‌کند مقالات، مطالب و آثار خود را برای درج در یادنامه آن استاد فقید ارسال کنند.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، استادان، دانشجویان، همکاران، پژوهشگران و علاقه‌مندان زنده‌یاد دکتر سیدوحید عقیلی، می‌توانند مقالات، مطالب و آثار خود را با موضوعات ذیل، برای درج در یادنامه آن استاد فقید ارسال کنند.

موضوع مقالات و یادداشت‌های علمی برای درج در این یادنامه به این شرح است:

- معرفی کتاب‌های دکتر سیدوحید عقیلی و تحلیل مباحث آن‌ها در حوزه‌های مختلف

- مقایسۀ آثار دکتر عقیلی با آثار مشابه

- تبیین و تحلیل جایگاه دکتر سیدوحید عقیلی در حوزه ارتباطات و دانش روزنامه‌نگاری

- سبک و منش استادی و شاگردپروری

- عکس، نامه، یادداشت، دستخط و نظایر آن از استاد

- خاطرات کلاس درس و بحث استاد و هم‌نشینی با ایشان

حجم مقالات و یادداشت‌ها از ۶۰۰ تا ۲۵۰۰ کلمه باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند مطالب خود را به نشانی رایانه‌ای communication@ricac.ac.ir ارسال کنند.

همچنین می‌توانند از طریق تلفن 09338557428 در بله، ایتا، واتساپ و یا تلگرام یادداشت خود را ارسال نمایند.

مهلت ارسال مطالب برای درج در یادنامه استاد سیدوحید عقیلی، 30 خرداد 1403 است.

یادمان زنده‌یاد دکترعقیلی، دوشنبه 11 تیر 1403 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار خواهد شد.

دکتر سیدوحید عقیلی، استاد حوزه ارتباطات و رسانه و رئیس اسبق پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه پس از یک دوره سخت تحمل بیماری، ششم خرداد 1403 جان‌به‌جان‌آفرین تسلیم کرد.