«مسئله و ناخودآگاه متن در گفتمان پژوهشی ادبیات پایداری» نقد می‌شود

نشست نقد و بررسی کتاب «مسئله و ناخودآگاه متن در گفتمان پژوهشی ادبیات پایداری» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

این نشست چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور محمدسعید ذکایی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره))، جعفر گلشنی روغنی (پژوهشگر تاریخ و فرهنگ معاصر ایران)، داوود ضامنی (مدرس دانشگاه و پژوهشگر) و مولفان کتاب فرانک جمشیدی (پژوهشگر و نویسنده مرکز مطالعات و تحقیقات فرهنگ و ادب پایداری حوزه هنری) و مرضیه آتشی‌پور (دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی) برگزار می‌شود.

دبیری این نشست بر عهده طیبه عزت‌اللهی‌نژاد (عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) است.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.

این نشست از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: