با همکاری پژوهشگاه و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران؛

اولین پیش‌همایش ملی «پویایی جمعیت و سیاستگذاری‌های فرهنگی و اجتماعی» برگزار می‌شود

اولین پیش‌همایش ملی «پویایی جمعیت و سیاستگذاری‌های فرهنگی و اجتماعی» با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و انجمن جمعیت‌شناسی ایران برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات این پیش‌همایش روزهای اول و دوم خرداد 1403 در تالار گفتگوی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با حضور استادان و پژوهشگران حوزه جمعیت برگزار می‌شود.

«باروری پایین در ایران؛ الزامات، بایسته‌های سیاستگذاری»، «الگوها، پیامدها و سیاست‌های مهاجرت‌های داخلی و خارجی در ایران»، «ضرورت بررسی ابعاد مختلف سقط جنین در ایران»، «سالخوردگی جمعیت در ایران» و «تحولات خانواده در ایران» محورهای این پیش‌همایش است.

علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند به نشانی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران واقع در بزرگراه جلال آل احمد، پل نصر، دانشکده علوم اجتماعی مراجعه کنند.

این همایش از طریق نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: