به مناسبت روز جهانی ارتباطات برگزار می‌شود:

دین و رسانه؛ از رسانه ملی تا مسائل رسانه‌های اجتماعی در ایران

پیش‌رویداد‌های همایش ملی آینده تحولات رسانه در ایران به مناسبت روز جهانی ارتباطات برگزار می‌شود.

اولین نشست از این مجموعه با عنوان «دین و رسانه؛ از رسانه ملی تا مسائل رسانه‌های اجتماعی در ایران» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری گروه ارتباطات و رسانه دانشکده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)، دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار می‌شود.

محمدرضا برزویی (رئیس دانشکده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع))، امیدعلی مسعودی (رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره) و عبدالکریم خیامی (مدیر گروه ارتباطات و رسانه دانشکده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)) سخنرانان این نشست هستند.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی دانشگاه امام صادق (ع)، سالن شهید مطهری مراجعه کنند.

این نشست از نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/communication نیز پخش خواهد شد.