شماره پاییز فصلنامه «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» به‌زودی منتشر می‌شود

شصت‌وسومین شماره فصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» به‌زودی منتشر می‌شود. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در شماره پاییز فصلنامه نیز تعداد ۷ مقاله درج شده است که عبارتند از:

تأثیر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی و مجازی بر خط‌مشی و تصمیمات سرمایه‌گذاران بازارهای مالی

مصطفی حیدری هراتمه، وحید آرایی، سیدمحمود اسلامی

تلازم ظاهر و باطن در نظریه قرآنی مناسک استنطاق آموزه‌های فرهنگی سوره مبارکه حج

نجمه کاظمی، سیدمجید امامی، پروین بهارزاده

مطالعه عوامل پیشران و بازیگران مؤثر در تحولات آینده آموزش زبان‌های قومی و محلی در ایران

شهلا باقری، ابراهیم حاجیانی، مهدی نوید ادهم، محمد حسین‌زاده

مجازی‌شدن کلاس درس و فرهنگ دانشگاه

فاطمه لولائی،  سوسن باستانی، مقصود فراستخواه ، حسین ابراهیم‌آبادی

ارزیابی وجود  عقلانیت ارتباطی در شبکه‌های اجتماعی بر مبنای نظریه جامعه شبکه‌ای کاستلز

جهاندار امیری

تحلیل عنصر لحن در داستانک‌های تک‌آیه‌ای قرآن

مریم هزارخوانی، عباس اشرفی

مقایسه نقش و راهبردهای روشنفکران قبل و بعد از انقلاب اسلامی در توسعه سیاسی ایران

علی احمدی، مجتبی صداقتی‌فرد،  یعقوب شربتیان

متن کامل مقالات فصلنامه «مطالعات  فرهنگ- ارتباطات» بر روی سایت اختصاصی فصلنامه به نشانی jccs.ir در دسترس است. متن کامل مقالات شماره پاییز نیز به‌زودی بر روی سایت فصلنامه منتشر خواهد شد.

فصلنامه «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» با مدیرمسئولی قاسم زائری و سردبیری علی انتظاری منتشر می‌شود. مدیریت اجرایی این فصلنامه را رقیه مهری برعهده دارد.