مرکز رصد فرهنگی بررسی می‌کند؛

وضعیت‌سنجی رسانه‌ها در آمریکای لاتین

واکاوی ابعاد اجتماعی-فرهنگی بوم آمریکای لاتین
وضعیت‌سنجی رسانه‌ها در آمریکای لاتین

نشست تخصصی واکاوی ابعاد اجتماعی-فرهنگی بوم آمریکای لاتین با عنوان «انسان لاتینی؛ از توهم تا واقعیت»، شنبه 8 مهر 1402 ساعت 13:30 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در این نشست جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان «وضعیت‌سنجی رسانه‌ها در آمریکای لاتین» ارائه خواهد شد. الهه نوری غلامی‌زاده (عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران)، فرهاد فلاح (فعال حوزه آمریکای لاتین)، حجت‌الاسلام علیرضا میرجلیلی (رایزن فرهنگی ایران در برزیل) و محمدامین صبوری (پژوهشگر و نویسنده گزارش وضعیت‌سنجی رسانه‌ها در آمریکای لاتین) سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را حسین اکبرزاده (پژوهشگر مرکز رصد فرهنگی کشور) برعهده خواهد داشت.

در گزارش «وضعیت‌سنجی رسانه‌ها در آمریکای لاتین»،  ابتــدا مقدماتــی همچــون جمعیت‌شناســی، ســطح دسترســی بــه اینترنــت، اعتمــاد بــه رســانه‌هاو وضعیــت مالکیــت رســانه‌ها توصیــف شــده، ســپس بــه مصــرف رســانه‌ای مــردم آمریــکای لاتیــن و رســانه‌های محبــوب در ایــن منطقــه، از رسـانه‌های سـنتی و آفلایـن تـا رسـانه‌های جدیدتـر مثـل شـبکه‌های اجتماعـی پرداختـه شـده اسـت؛ ذیـل هرکـدام از ایـن رسـانه‌ها نیز پیشـنهادهایی بـرای نحـوۀ ورود سیاسـتگذار بـه ایـن عرصـه ارائـه شـده اسـت.