با مشارکت پژوهشگاه برگزار می‌شود؛

چهاردهمین همایش علمی-پژوهشی اخلاق و سبک زندگی اسلامی مبتنی بر سیره و معارف رضوی

چهاردهمین همایش ملی علمی-پژوهشی اخلاق و سبک زندگی اسلامی مبتنی بر سیره و معارف رضوی با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و به میزبانی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در نمیه دوم مهر ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، مهلت ارسال مقاله به این همایش تا ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تمدید شده است.

شناخت، تبیین و ترویج مؤلفه‌ها و بایسته‌های سبک زندگی اسلامی مبتنی بر سیره و معارف رضوی، الگوگیری از سبک زندگی رضوی در مواجهه با مسائل و بحران‌های امروز جامعۀ ایران، کمک به جریان‌سازی فکری و ایجاد بستری مناسب برای گسترش سبک زندگی اسلامی-ایرانی، تولید آثار علمی پژوهشی با رویکرد آینده‌پژوهی مبتنی بر سیره و معارف رضوی،  شناسایی و حمایت و تجلیل ازتولیدکنندگان و پدیدآورندگان برتر آثار پژوهشی در راستای تبیین سیره و سبک زندگی رضوی وکمک به انتشار گسترده‌تر این نوع آثار اهداف برگزاری این همایش است.

محورهای پژوهشی این همایش در دو سطح تحقیقاتیبنیادین و تحقیقاتی-کاربردی به شرح زیر تعریف شده‌است:

-۱     تحقیقاتی بنیادین
این بخش شامل پرداخت مفهومی و نظری به مقولۀ اخلاق و سبک زندگی ناظر به سیره و معارف رضوی است که شامل سه محور ذیل می‌باشد:
•
شناسایی و معرفی مؤلفه‌‌های سبک زندگی اسلامی در جامعۀ ایرانی مبتنی بر سیره و معارف رضوی
•
شناخت نیازها، مسأله‌ها و چالش‌های سبک زندگی جامعۀ ایرانی و آینده‌پژوهی آن در راستای تحقق سبک زندگی اسلامی-ایرانی
•
تبیین راهکارهای نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی-ایرانی مبتنی بر آموزه‌‌های امام رضا(ع)به منظور شکل‌گیری تمدن اسلامی
-۲
تحقیقاتی-کاربردی
در این بخش محورهای پژوهش ناظر به مؤلفه‌ها و مسائل امروزین سبک زندگی تعیین شده‌است که انتظار می‌رود پژوهشگران و محققین با تکیه و الهام از سیره و معارف رضوی و بارویکردی کاربردی به توصیف و تبیین محورهای ذیل در پژوهش خود بپردازند.
نقش و کارکرد هویت در سبک زندگی ایرانی اسلامی
خانواده و جنسیت در سبک زندگی ایرانی اسلامی
زندگی شهری و سبک زندگی ایرانی اسلامی
مدل‌های آموزش و تربیت و سبک زندگی ایرانی اسلامی
آیین‌ها، مناسک و سبک زندگی ایرانی اسلامی
سلامت روان و بدن و سبک زندگی ایرانی اسلامی

مقالۀ ارسالی به همایش باید مطابق شیوه‌نامۀ فصلنامۀ علمی- پژوهشی فرهنگ رضوی وابسته به بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا‌(ع) به نشانیfarhangerazavi.ir   تهیه و تنظیم شود.
 فرایند ثبتنام و ارسال اثر به این همایش از طریق پرتال portal.shamstoos.ir انجام میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر شماره تلفن: 33134059-086 در دسترس است.