پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌کند:

مدرسه اجتماعی؛ تاملاتی در آموزش مدرسه‌ای فرهنگ

نشست «مدرسه اجتماعی؛ تاملاتی در آموزش مدرسه‌ای فرهنگ» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه در این نشست محمدحسین وفاییان (پژوهشگر علوم انسانی و معاون سابق دفتر تألیف کتب نظری) و سیدعلی متولی امامی (عضو ادبستان انشاء و عضو سابق هیئت اندیشه‌ورز تألیف کتب درسی) درخصوص آموزش مدرسه‌ای فرهنگ سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را که یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود، مرتضی ولی‌نژاد (پژوهشگر علوم اجتماعی) برعهده خواهد داشت.

در این نشست تلاش می‌شود به این پرسش‌ها پاسخ داده شود: ۱. آیا اساسا باید تحولی در وضع علوم اجتماعی مدارس کشور صورت گیرد؟ چرا؟؛ ۲. آسیب‌ها و چالش‌هایی که در سطوح مدارس، خانواده، جامعه و نظام حکمرانی با آن مواجه هستیم چیست؟؛ ۳. چه رویکردی می‌تواند ما را به وضع بهتری رهنمون سازد؟

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر ،پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.

این نشست از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: