سریال بازی مرکب؛ نقد سرمایه‌داری یا صنعت سرگرمی؟

سریال بازی مرکب؛  نقد سرمایه‌داری یا صنعت سرگرمی؟

پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه نشست علمی «سریال بازی مرکب؛ نقد سرمایه‌داری یا صنعت سرگرمی؟» را چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰، ساعت ۱۴ برگزار می‌کند.

در این نشست شاپور بهیان (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)، محمدرضا جوادی یگانه (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) و رضا نجف‌زاده (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی) درباره سریال پرطرفدار بازی مرکب از منظر جامعه‌شناختی گفتگو خواهند کرد.

دبیری این نشست را مصطفی اسدزاده (عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده خواهد داشت.

بازی مرکب سریالی است محصول کره جنوبی که در ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۱، توسط شبکه نتفلیکس در جهان منتشر شد و در هفته اول انتشار، به یکی از پربیننده‌ترین مجموعه‌های نتفلیکس در ۹۰ کشور تبدیل شد. این سریال ۲۸ روز پس از انتشار با بیش از ۱۱۱ میلیون ببیننده، به پربیننده‌ترین مجموعه این شبکه تبدیل شد.

بازی مرکب داستان گروهی متشکل از ۴۵۶ نفر با تجربیات متفاوت از زندگی است که برای برد جایزه ۳۸٫۷ میلیون دلاری، به شرکت در مجموعه‌ای از بازی‌های کودکانه با عواقبی ناگوار دعوت می‌شوند.

علاقه‌مندان به حضور نشست نقد این سریال می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: