پژوهشکده آمار به مناسبت هفته آمار و برنامه‌ریزی، برگزار می‌کند:

تغییر جریان گردآوری داده‌ها از روش‌های سنتی به نوین

به مناسبت هفته آمار و برنامه‌ریزی دو نشست با عناوین «تغییر جریان گردآوری داده‌ها از روش‌های سنتی به نوین» و «سرشماری ثبتی مبنا: الزامات روش‌شناختی و چالش‌ها و فرصت‌های داده‌ای» ازسوی پژوهشکده آمار و با همکاری مرکز آمار ایران، انجمن آمار، انجمن جمعیت‌شناسی، دانشگاه تهران و موسسه مطالعات و مدیریت جامع تخصصی جمعیت کشور برگزار می‌شود.

نشست اول با ریاست لیدا کلهری (مدیر گروه پژوهشی طرح‌های فنی و روش‌های آماری پژوهشکده آمار) و سخنرانی روشنک علی‌اکبری صبا (عضوهیأت‌علمی پژوهشکده آمار)، زهرا رضایی قهرودی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران)، سمانه قادری (رئیس گروه ارزیابی کیفیت آمارهای دفتر استانداردها و نظارت بر طرح‌های آماری مرکز آمار ایران) و یاسر مهرعلی (آمارشناس آمارگیری‌های خانواری دفتر روش‌شناسی و طرح‌های نمونه‌گیری مرکز آمار ایران) دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ برگزار خواهد شد.

راه‌گزینی به سمت آمارگیری تلفنی، یکپارچه‌سازی داده‌ها با استفاده از روش‌های اتصال رکوردها، مفهوم کیفیت در آمار و نحوه ارزیابی کیفیت آمارهای ثبتی مبنا و تولید ثبت‌های آماری پایدار در زمینه کسب‌وکار، ازجمله محورهای این نشست هستند.

نشست دوم نیز با موضوع «سرشماری ثبتی مبنا: الزامات روش‌شناختی و چالش‌ها و فرصت‌های داده‌ای» با ریاست دکتر شیری (مدیر گروه پردازش داده‌ها و اطلاع‌رسانی پژوهشکده آمار) و سخنرانی علی‌اکبر محزون (مدیرکل دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران)، رسول صادقی (دانشیار جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران و رئیس موسسه مطالعات و مدیریت جامع تخصصی جمعیت کشور) و فاطمه ترابی (دانشیار و مدیر گروه جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران) دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار خواهد شد.

لینک حضور در برنامه: