برگزار می‌شود:

دیجیتال‌شدن و آیین‌زدایی در تولید و مصرف موسیقی در بحران کرونا

پنجمین نشست از مجموعه نشست‌های مجازی «موسیقی و کرونا» با عنوان «دیجیتال شدن  و آیین‌زدایی در تولید و مصرف موسیقی در بحران کرونا» با حضور پیروز ارجمند (مدرس و پژوهشگر موسیقی، مشاور عالی اقتصاد هنر اتاق بازرگانی ایران) و عبدالله بیچرانلو (عضو هیأت‌علمی گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران و پژوهشگر موسیقی و فرهنگ)، به دبیری سندوس محمدی نوسودی، با هدف واکاوی پیامدهای بحران کرونا بر حوزه موسیقی برگزار می‌شود.

در این نشست تحولات در حوزه موسیقی بعد از شیوع ویروس کرونا با تأکید بر آیین‌زدایی و دیجیتالی‌شدن تولید و مصرف موسیقی به بحث درمی‌آیند. این نشست بر آن است تا دیدگاهی منسجم در زمینه پیامدهای مثبت و منفی استفاده گسترده از تکنولوژی در تولید و مصرف موسیقی بعد از شیوع ویروس کرونا ارائه دهد.

تصویر این نشست به‌صورت آنلاین در فضای اسکای روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحه اینستاگرام پژوهشکده هنر به آدرس ricac.art در تاريخ ۲۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴ تا ۱۶ در دسترس علاقه‌مندان است.