متن کامل گزارش‌های تجربه‌نگاری در دسترس قرار گرفت

متن کامل گزارش‌های تجربه‌نگاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای استفاده مدیران، برنامه‌ریزان و سیاستگذاران حوزه فرهنگ و هنر در دسترس قرار گرفت.

بنا به اعلام روابط عممی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای انتقال مکتوب تجارب و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف فرهنگی به مدیران بعدی اقدام به تدوین 34 مجموعه تجربه‌نگاری با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، کرده است.

کمک به شکل گیری دانش بومی در مدیریت و شناخت ظرفیت ها و موانع پیش‌روی فعالیت های فرهنگی از  دیگر اهداف تولید این گزارش‌هاست که با نگاه کارشناسی و آسیب‌شناختی تبیین و تدوین و در شمارگان محدود در اختیار اصحاب دانش و فرهنگ و هنر و تصمیم‌سازان و سیاستگذاران عرصه فرهنگ قرار می‌گیرد.

به منظور دسترسی پژوهشگران به این گزارش‌ها، متن کامل آنها در سایت  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.