آینده صنعت نشر کتاب در ایران بررسی می‌شود

آینده  صنعت نشر کتاب در ایران بررسی می‌شود

نشست تخصصی «آینده  صنعت نشر کتاب در ایران» با حضور ناشران و صاحب‌نظران حوزه نشر روز چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می­‌شود.

در این نشست دکتر حسین ابراهیم‌آبادی (رئیس مرکز نشر دانشگاهی)، دکتر زهرا برومند(عضو هیئت علمی دانشگاه)، دکتر فرهاد تیمورزاده (مدیر مسئول انتشارات تیمورزاده و مدیرمسئول و رئیس هیئت مدیره انجمن ناشران کتاب علوم پزشکی دانشگاهی)، علیرضا رمضانی(مدیرمسئول نشر مرکز)، مریم رونق
(عضو هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و مدیر انتشارات فرمنش)، دکتر محمدرضا سالکی(رئیس انجمن فرهنگی ناشران آموزشی)، دکتر حمید محسنی (عضو هیأت علمی و محقق در حوزه‌ اقتصاد اطلاعات و نشر)، دکتر داریوش مطلبی (معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) و جعفر همایی (مدیر نشر نی) سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست بر عهده هامون شریفی میلانی (معاون اجرایی و عضو گروه فرهنگ مکتوب پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) است.

از علاقه‌مندان برای حضور در این نشست دعوت می‌شود.