پژوهشکده هنر بررسی می‌کند:

نیازسنجی و مساله‌‏شناسی پژوهش در سینمای ایران

هم‏زمان با هفته پژوهش، ميزگرد علمی نیازسنجی و مساله‌‏شناسی  پژوهش در هنرهای معاصر ایران با موضوع «سینما» روز دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این میزگرد دكتر محمد شهبا (دانشیار دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر)، دكتر حميدرضا شعيری (استاد تمام گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه تربیت مدرس) و  رامتين شهبازی (مدير گروه سينمای دانشگاه سوره) ضمن مطالعه وضعیت کنونی پژوهش در حوزه سینما، تحولات و تعارضات دیدگاهی موجود، درخصوص نیازهای‏ پژوهشی با توجه به اقتضائات کنونی از جمله بسط هنرهای جدید، سخنرانی خواهند کرد.

در این میزگرد همچنین به آسيب‌‏شناسی پژوهش‏‌های سينما در مقولات رساله‌های كارشناسی ارشد، دكتری و مقالات علمی- پژوهشی دانشگاهی پرداخته خواهد شد. آشنايی با حوزه‏‌های روش‏‌شناختی و نظری جديد يا مغفول در حوزه پژوهش سينمايی و ارائه پيشنهاد و راهكار جهت افزايش بهره‏‌وری و كارايی پژوهش‌‏های سينمايی از دیگر مباحث این میزگرد خواهد بود.

شرکت در این ميزگرد برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.