چالش‌های پیش‌ روی جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران بررسی می‌شود

نشست تخصصی «جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» روز سه‏‌شنبه ۲ مرداد ۹۷  از ساعت ۱۴ تا ۱۶، با حضور دکتر «کاظم نظری»، عضو هیئت داوران بیست‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران، «حسین عبداللهی» دبیر بیست‌و‌یکمین  جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران و «صابر سهرابی» مؤلف کتاب «تاریخچه‌ جشنواره‌های تئاتر دانشجویی و دانشگاهی ایران» و جمعی از علاقه‏‌مندان این حوزه، در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این جلسه، تاریخچه جشنواره‌ بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران به‌اختصار بیان شده و سپس ساختار اجرایی جشنواره، با تمرکز بر سیاست‏گذاری‌ها و فرایندهای انتخاب آثار تشریح می‌شود.

واکاوی و تبیین فرصت‌ها و چالش‌های جشنواره مذکور در ابعاد و سطوح مختلف و نیز صورت‌بندی وجوه تمایز و تشابه فرصت‌ها و چالش‌های این جشنواره با سایر جشنواره‌های دانشجویی، از اهم مباحث این نشست خواهد بود.

شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.