كنفرانس ملی فرصت‌ها و چالش‌های هوشمندسازی برگزار می‌شود

كنفرانس ملی فرصت‌ها و چالش‌های هوشمندسازی با هدف بررسی فرصت‌ها و چالش‌های جهانی هوشمندسازی و راهكارهای توسعه امن آن با محصولات و راهكارهای بومی، ۲۴ و ۲۵ تيرماه سال جاری برگزار می‌شود.

كنفرانس ملی فرصت‌ها و چالش‌های هوشمندسازی با شعار «هوشمندسازی امن با محصولات بومی» با مشاركت و حمايت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان پدافند غيرعامل، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه الزهرا، دانشگاه صنعتی اميركبير و حمايت ديگر دانشگاه‌ها و دستگاه‌ها در مركز همايش‌های بين‌المللی رازی برگزار خواهد شد.

چالش های توسعه فناوری‌های نوين هوشمندسازی، شهر هوشمند، دولت هوشمند، سلامت هوشمند و پدافند سايبری در سامانه‌های هوشمند از محورهای اصلی اين كنفرانس است.

علاقه‌مندان برای ارسال مقاله به سايت كنفرانس به نشانی www.smartconfs.ir مراجعه كنند.