کتاب «مسائل اجتماعی» نقد می‌شود

کتاب «مسائل اجتماعی» که با همکاری شورای اجتماعی کشور از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است، با حضور جامعه‌شناسان و مترجم کتاب، روز سه‌شنبه ۲ خرداد ۹۶ ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب بهشتی نقد و بررسی می‌شود.

در این نشست، دکتر هوشنگ نایبی(مترجم کتاب و عضو هیات علمی دانشگاه تهران)، دکتر عماد افروغ(جامعه‌شناس و رئیس اسبق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)، دکتر سیدحسین سراج‌زاده(رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران) و دکتر صلاح‌الدین قادری(عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی) به نقد و بررسی این کتاب خواهند پرداخت.

کتاب «مسائل اجتماعی» نشان می‌دهد که مساله‌ اجتماعی چیست و اساساً چرا و چگونه موضوعاتی معین، مساله‌ اجتماعی به‌شمار می‌روند و سرانجام چه راه‌حل‌هایی دارند.

دکتر جان مشونیس، استاد ممتاز جامعه‌شناسی دانشگاه‌های آمریکا و نویسنده کتاب «مسائل اجتماعي» مدعی است که این کتاب به خواننده کمک مي‏‏كند تا به شهروند سياسي فعال تبديل شود.