فصلنامه «مطالعات فرهنگ ‌ـ ‌ارتباطات» ویژه پاییز ۹۵ منتشر شد

فصلنامه «مطالعات فرهنگ ‌ـ ‌ارتباطات»  ویژه پاییز ۹۵ منتشر شد

شصت و هفتمین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی «مطالعات فرهنگ ‌ـ ‌ارتباطات» ویژه پاییز ۹۵ منتشر شد. در این شماره ده مقاله به این شرح درج شده است:

• بررسی جامعه‌شناختی تأثیر سرمایه فرهنگی بر ارتباطات بین فردی با تأکید بر مدارای اجتماعی

علی‌اصغر فیروزجائیان/ محمود شارع‌پور/ نازنین فرزام

•  بازنمایی و تحلیل گفتمان انتقادی - لاکانی الگوی خانوادۀ داعش در فضای مجازی

ایمان عرفان­منش / سهیلا صادقی فسایی

•  مشاهده مشارکتی در گروه‌های تلگرامی؛ راهنمای عمل و نمونه موردی

حسین کرمانی

•  تحلیل تماتیک جوک‌های مبادله شده در برنامه «اتاق جوک»

خدیجه سفیری / زهرا شهرزاد

• چگونگی تغییرات زبان گفتاری از ترکی به فارسی در دو دهه گذشته و مقاومت در مقابل تغییر در حال حاضر:  پژوهش نظریه داده بنیاد

کریم مهری / رضا مهری

•  گفتمان­ شناسی «قسمت» در زبان و فرهنگ مردم ایران

رضا پیش‌قدم / آتنا عطاران

• تحلیل به‌کارگیری دشواژه در فیلم‌های سینمای ایران از منظر جامعه‌شناسی زبان و رابطه آن با جنسیت بازیگران

مریم تفرجی یگانه

• تحلیل کارکرد ارتباطی رجزهای یاران امام حسین(ع) در قیام عاشورا

علی وحیدی فردوسی / محسن الویری

• عوامل مؤثر بر ارتقاء پیوند اجتماعی شهروندان با طراحي تئاتر آييني در محیط‌های شهری: مطالعه موردی اردبیل

سارا عالم / وحید وزیری/ علی رضایی­ شریف

• بازنمایی زنان در تبلیغات تجاری نشریات به‌عنوان بستری برای شکل‌گیری هویت آنان

مريم مختاري / محمدصادق رجايي

فصلنامه علمی- پژوهشی «مطالعات فرهنگ ‌ـ ‌ارتباطات» به مدیرمسئولی دکتر محمدهادی همایون و سردبیری دکتر اعظم راودراد منتشر می‌شود. این فصلنامه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه می‌شود. طبق آخرین اعلام این پایگاه،‌ فصلنامه مذکور دارای ضریب تأثیر ۰.۱۹۷ بوده و بر حسب میزان اثرگذاری علمی‌اش در نظام سطح‌بندی نشریات علمی ISC در چارک دوم (سطح Q2) قرار دارد.

همچنین بنا بر اعلام سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور، وابسته به کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فصلنامه علمی ـ ‌پژوهشی مطالعات فرهنگ ـ ارتباطات، در ارزیابی این کمیسیون موفق به کسب امتیاز ۸۰ از ۱۰۰ شده و از نظر  این کمیسیون دارای رتبه A است.

متن کامل مقالات این فصلنامه بر روی سایت اختصاصی مجله قابل دریافت است.

مطالب مرتبط