نشست «درآمدی بر تعامل ژانری میان آثار برگزیده کلاسیک فارسی و سینمای تاریخی» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «درآمدی بر تعامل ژانری میان آثار برگزیده کلاسیک فارسی و سینمای تاریخی» ۲۴ آبان ۱۳۹۵ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور دکتر علیرضا پورشبانان، عضو هیات علمی دانشگاه هنر و عضو میز سینما در پژوهشکده هنر در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

دکتر پورشبانان در این نشست، ضمن اشاره به تعاریف گونه ادبی تاریخی در ادبيات كلاسيك فارسی به بررسی سینمای تاریخی و جایگاه آن در سینمای جهان و ایران خواهد پرداخت. پیشنهادهای ژانر متناظر با آثار منتخب در سینما و اشاره به نوع اقتباس مطلوب از آثار برگزیده از جمله دیگر محورهای این نشست است.