کتاب «راهنمای مرجع ارتباطات قرن بیست و یکم» در پژوهشگاه ترجمه می شود

کتاب 21st century communication: A Reference Handbook با عنوان «ارتباطات قرن بیست و یکم: راهنمای مرجع» توسط دکتر مهدی منتظر قائم در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه می‌شود.

این کتاب شامل ۹۷ مقاله در قالب ۱۴ بخش و موضوع اصلی است که توسط ویلیام ایدی، مدیر مدرسه ارتباطات در دانشگاه سان‌دیگو در سال ۲۰۰۹، تنظیم و ویراستاری شده است .

کتاب «ارتباطات قرن بیست و یکم» با فصل‌بندی موضوعی مطالب، روند «همگرایی» را در نظر دارد که حرکت ارتباطات به سوی آن متصور است و در سال­های آغازین قرن ۲۱ به خوبی خود را در عرصۀ ارتباطات نشان داده است.

نگاهی اجمالی به فهرست و سرفصل‌های کتاب نشان می­دهد که چگونه ایدۀ ارتباطات به معنای علمی آن ظهور پیدا کرد و چگونه این ایده تحول یافت به گونه‌ای که امروزه به یکه‌تاز حوزۀ اندیشه از یک سو و محور و کانون تحول صنعت و فناوری از سوی دیگر تبدیل شده است.