با حضور مدیر مرکز ایران‌شناسی دانشگاه چین و برگزیده شانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود:

ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی و مبادلات تاریخی

نشست تخصصی «ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی و مبادلات تاریخی» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

این نشست علمی روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور جی کی یون (استاد دانشکده تاریخ و فرهنگ دانشگاه جنوب غربی چین، مدیر مرکز ایران‌شناسی دانشگاه چین و شایسته تقدیر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی)، قاسم زائری (رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، عادل خانی (مدیرکل توسعه روابط فرهنگی آسیا- اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)، محسن آشوری (سرپرست اداره کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)، نعمت الله ایران‌زاده (رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین) و دبیری امیر رضائی‌پناه (مدرس دانشگاه) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

حضور در این نشست برای عموم آزاد است.

گفتنی است در پایان این نشست، از جی کی یون به عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی سال ۱۴۰۲ برای کتاب تحقیق جنگ ایران و عراق و تأثیر آن با اهدای جوایزی از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تقدیر می‌شود.

لینک حضور مجازی در نشست: