فصلنامه «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» فراخوان داد

ویژه‌نامه تحلیل اجتماعی سیاست فرهنگی در ایران
فصلنامه «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» فراخوان داد

نشریۀ علمی پژوهشی مطالعات فرهنگ-ارتباطات قصد دارد که شماره‌­ای از این نشریه را در قالب یک ویژه‌­نامه به موضوع تحلیل اجتماعی سیاست فرهنگی در ایران اختصاص دهد.

موضوعات مدّ نظر این نشریه در محورهای کلی ذیل قرار می­‌گیرند:

یک: تحلیل رویکردها یا گفتمان‌های سیاست فرهنگی در ایران

دو: تحلیل اجتماعی یا جامعه‌­شناختی روندهای کلی سیاست­گذاری فرهنگی در ایران

سه: پژوهش دربارۀ نهادهای سیاستگذار فرهنگی در ایران

چهار: تحلیل سیاست‌های فرهنگی در حوزه‌­های مختلف( فرهنگ عمومی، خانواده، دین، دانشگاه و ...)

پنج: تحلیل سیاست‌­های فرهنگی در مدیوم­‌های هنری( ادبیات، سینما، موسیقی، تئاتر و...).

از همۀ محققان محترمی که در این حیطه پژوهش می‌­کنند درخواست می‌­شود که مقالات پژوهشی خود را که الزاماً باید مطابق ضوابط این نشریه تنظیم شده باشند حداکثر تا  نیمه مرداد­ماه از طریق سایت نشریه ارسال کنند. شایان ذکر است که مطالعات صرفاً تاریخی یا اسنادی مدّنظر این نشریه قرار ندارد و مقالات الزاماً باید در چارچوب تحلیل اجتماعی یا جامعه‌شناختی نگاشته شوند. این شماره در پاییز ۹۸ منتشر خواهد شد.

در هنگام ثبت مقالات در سایت، در بخش توضیحات ذکر شود: مقاله برای انتشار در ویژه‌نامه تحلیل اجتماعی سیاست فرهنگی در ایران ارسال می‌شود.