نیازسنجی و مساله‌‏شناسی پژوهش در موسیقی بررسی می‌شود

نیازسنجی و مساله‌‏شناسی  پژوهش در موسیقی بررسی می‌شود

هم‏زمان با هفته پژوهش، میزگرد نیازسنجی و مساله‌‏شناسی پژوهش در هنرهای معاصر ایران با موضوع «موسیقی» روز چهارشنبه ۲۸ آذر  ۹۷ از ساعت ۱۰ تا ۱۳ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این میزگرد دکتر ساسان فاطمی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر پیروز ارجمند (مدرس، پژوهشگر و آهنگساز) و هوشنگ جاوید (پژوهشگر فرهنگ و موسیقی نواحی ایران) ضمن مطالعة وضعیت کنونی پژوهش در حوزۀ موسیقی و بررسی تحولات نگرشی به موسیقی، پس از انقلاب اسلامی، به اقتضائات پژوهشی با توجه به جریان‏های موسیقی در دورۀ معاصر خواهند پرداخت.

پژوهش و مطالعه فرهنگی و انتقادی در موسیقی امروز ایران، پژوهش برای شناخت تطورات گفتمانی موسیقی در ایران پسا انقلاب، و نیز تحقیق در تحلیل تغییرات ذائقه موسیقیایی مردم، از دیگر مباحث این میزگرد خواهد بود.

شرکت در این میزگرد برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.