میزگرد «نیازسنجی و مساله‌‏شناسی پژوهش در هنرهای معاصر ایران» برگزار می‌شود

هم‏زمان با هفته پژوهش، میزگرد «نیازسنجی و مساله‌‏شناسی پژوهش در هنرهای معاصر ایران؛ هنرهای تجسمی» روز شنبه ۲۴ آذر از ساعت ۱۳ تا ۱۶ با حضور «دکتر محمود طاووسی؛ پژوهشگر حوزه فرهنگ و زبان‌های باستانی ایران»، «دکتر علی‏اصغر فهیمی‏فر؛‌ عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس» و «دکتر سودابه صالحی؛ رییس دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این میزگرد ضمن مطالعة وضعیت کنونی پژوهش در زمینه هنرهای تجسمی و بررسی تحولات و تعارضات دیدگاهی و نگرشی موجود، به نیازسنجی‏های پژوهشی با توجه به جریان‏های هنری نوظهور پرداخته می‏شود. به علاوه، شناخت مسائل برآمده از تأثیر و تأثر حوزه آموزش و پژوهش و همچنین موضوعات مطرح در زمینه اقتصاد هنر در بستر تحولات اجتماعی ایران از دیگر مباحث این نشست خواهد بود.

شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.