با حضور مسئولان معاونت مطبوعاتی، حقوقدانان، روزنامه‌نگاران و استادان دانشگاه

توانمندی حرفه‌ای و مرجعیت رسانه‌ای بررسی می‌شود

نخستین جلسه گفتگوهای فرهنگی با موضوع «توانمندی حرفه‌ای و مرجعیت رسانه‌ای با نگاهی به چالش‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» سه‌شنبه 13 شهریور 97 ساعت 10 تا 12 در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

در این نشست، مسئولان معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از حقوقدانان، روزنامه‌نگاران و استادان دانشگاه حضور خواهند داشت.

بررسی نقش نهادهای صنفی، تشکل‌ها و اصحاب رسانه در تقویت مرجعیت رسانه‌های داخلی، بحران‌های مبتلا به مطبوعات و تأثیر آن در تقلیل مرجعیت رسانه‌های داخلی، مدیریت اثربخش رسانه‌ها در ارتقای توانمندی حرفه‌ای و مرجعیت رسانه‌های داخلی و بررسی تطبیقی الزامات ارتقای مرجعیت رسانه‌های داخلی سنتی و نوین، مهمترین محورهای گفتگوی این جلسه است.

طرح گفتگوهای فرهنگی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با دبیری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام می‌شود.

نشست‌های «گفتگوهای فرهنگی» تا پایان سال ادامه خواهد داشت.