نشست تخصصی «بررسی ارتباطات اجتماعی شخصیت‌های سینمایی مجید مجیدی و اصغر فرهادی» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «بررسی ارتباطات اجتماعی شخصیت‌های سینمایی آثار دو کارگردان نام‌آور سینمای ایران مجید مجیدی و اصغر فرهادی» با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و گروه رسانه و فرهنگ مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶ و به دبیری دکتر غلامرضا آذری درپژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست  محمد اماندادی قطب‌آبادی به نقد و تحلیل آثار این دو کارگردان نام‌آور سینمای ایران  خواهد پرداخت.

شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

نشانی محل برگزاری: خیابان ولیعصر، پایین تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات