کتاب «نگرشی منظومه‌ای و دیالکتیکی به سینما» منتشر شد

کتاب «نگرشی منظومه‌ای و دیالکتیکی به سینما» منتشر شد

کتاب «نگرشی منظومه‌ای و دیالکتیکی به سینما؛ در دفاع سینمای اجتماعی ایران» با مشارکت شورای فرهنگ عمومی کشور، از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.

این کتاب مجموعه گفتگوهای دکتر عماد افروغ، درباره هنر و به‌طور خاص سینماست که در دو بخش اصلی به انضمام یک ضمیمه تدوین شده است.

در این کتاب همچنین گفتگوهایی که با این جامعه‌شناس ایرانی، به‌عنوان عضو هیأت انتخاب سی‌و‌پنجمین جشنواره فیلم فجر(۱۳۹۵) انجام شده است، منتشر شده است. «فلسفه دین، فلسفه سینما»، «هنر و نقد درون‌گفتمانی»، «سینمای مطلوب»، «هنرمند به مثابه روشنفکر»، «سینما و دفاع مقدس»، عناوین بخش اول این کتاب است.


در بخش دوم و با توجه به برگزاری سی‌و‌پنجمین جشنواره فیلم فجر موضوعاتی چون «دیالکتیک سینما و جامعه»، «سینما و مخاطبی بزرگ به نام انسان»، «سینما، سیاست و گفتگوی پیش‌رونده»، «سینمای انقلاب اسلامی»، «توجه به کیفیت فیلم‌ها نه نام‌ها و عنوان‌ها»، «امید کاذب‌دادن تلخ است نه بازتاب‌دادن دردهای جامعه»، «تقابل جشنواره فجر ۳۵ با فمینیسم و بازگشت به خانواده» و «مضمون مرگ در جشنواره فیلم فجر» مورد بحث قرار گرفته است.

در بخش ضمیمه این کتاب نیز گزارش نشست رونمایی از کتاب «سینمای ملی و جهانی شدن» و گفتگوهایی درخصوص شورای پروانه نمایش فیلم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فیلمهای جشنواره 35 و توقیف برخی فیلمهای سینمای ایران درج شده است.

کتاب «نگرشی منظومه‌ای و دیالکتیکی به سینما؛ در دفاع سینمای اجتماعی ایران» در ۲۸۹ صفحه و با بهای ۱۵ هزار تومان به تازگی روانه بازار نشر شده است.


مطالب مرتبط
از طریق فرم زیر نظرات خود را با ما در میان بگذارید