کتاب«تخته پاره ها» نقد می‌شود

کتاب«تخته پاره ها»، دستاورد پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، ۱۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۵ در مرکز کتب علوم انسانی دانشگاه امام صادق (ع) نقد و بررسی می‌شود.

در این برنامه که به همت معاونت پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود، دکتر حسن حسینی، دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دکتر غلامرضا آذری، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد تهران مرکزی و دکتر محسن بدره، یکی از نویسندگان کتاب، سخنرانی خواهند کرد.

کتاب «تخته پاره‌ها؛ درآمدی بر فلسفه ارتباطات» پژوهشی است که توسط  مهدی يوسفی و با نظارت دکتر علیرضا قائمی‏نیا در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است. این کتاب دو چارچوب «فلسفه مضاف ارتباطات» و «فلسفه ارتباطات به‏ منزله فرانظريه‌ورزي» را براي اين زير حوزه دانشي پيشنهاد کرده و بسط مي‌دهد.

کتاب «تخته پاره‌ها؛ درآمدی بر فلسفه ارتباطات» در ۲۳۷ صفحه و هفت فصل تدوین شده است:

فصل اول: فلسفه ارتباطات

فصل دوم: هويت نظري دانش ارتباطات

فصل سوم: رشتگی ارتباطات

فصل چهارم: فرانظریه‌ها و پیش‌فرض‌های فرانظری

فصل پنجم: چشم‌اندازهای فرانظری به ارتباطات

فصل ششم: انسان‌شناسی فلسفی ارتباطات

فصل هفتم: فلسفه اسلامی ارتباطات

در بخش ضمائم نیز «منبع‌شناسی فلسفه ارتباطات» درج شده است.

مطالب مرتبط