نشست «رابطه افراطی‌گری در حوزه معرفتی با افراطی‌گری و خشونت‌های جمعی در جوامع» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «رابطه افراطی‌گری در حوزه معرفتی با افراطی‌گری و خشونت‌های جمعی در جوامع»، چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور دکتر حسین تدین، در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

دکتر تدین در این نشست که با همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود، ضمن اشاره به ابزارهای معرفتی در انسان و تقسیم مکاتب فکری اسلامی و معرفی نوع رویکرد آنها به علم، به بررسی افراطی‌گری در حوزه علوم جدید و معرفی حضرت امام(ره) به عنوان عالی‌ترین الگوی مبارزه با افراطی‌گری در حوزه معرفت در عصر حاضر خواهد پرداخت. ضرورت تغییر در الگوی آموزشی به عنوان اصلی‌ترین راه مبارزه با افراطی‌گری در حوزه معرفت و نگاهی به بعضی از مصادیق افراطی‌گری در حوزه معرفتی در جامعه کنونی ایران از دیگر محورهای این نشست است.

مطالب مرتبط